ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ηρεμήστε... από αύριο Πρόεδρος του κράτους ο Συλλούρης»

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης

24news team

Όταν το βίντεο του Al Jazeera για τις πολιτογραφήσεις βγήκε στη δημοσιότητα, ήταν φυσικό πως θα προκαλούσε αντιδράσεις και θα γινόταν το κύριο θέμα συζήτησης στην κυπριακή κοινωνία και όχι μόνο. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, με τον ίδιο να απολογείται δημόσια και να απέχει από τα καθήκοντά του μέχρι να αποπερατωθούν οι έρευνες σχετικά με το βίντεο του Al Jazeera. Ωστόσο, με δεδομένο ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει αύριο στις Βρυξέλλες για τις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου, ο κύριος Συλλούρης ως Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να προεδρεύσει της Δημοκρατίας προτού απέχει από τα καθήκοντά του.

Όπως ήταν λογικό, το θέμα αντιμετωπίστηκε από αρκετούς με χιούμορ. Ο γνωστός σεναριογράφος Δημήτρης Τοκαρής σχολίασε μέσα από μια ανάρτησή του στο Facebook τη συγκεκριμένη είδηση, γράφοντας:  «Όσοι είχαν αγχωθεί πως θα είχαμε ένα διεφθαρμένο πρόεδρο της Βουλής, ηρεμήστε. Από αύριο θα είναι Πρόεδρος του κράτους!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X