ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Υποδοχή στην Βουλή γίνεται με φώτο του Μπαρμπαρός σε έκθεση για τα 60χρονα της Κ. Δημοκρατίας

Διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης

Στέλιος Ξιουρής

Ενδεχομένως να αποτυπώνει και την κατάσταση που βρίσκεται το κράτος, αλλά και οι δημόσιοι λειτουργοί και πολιτικοί μας. Στην είσοδο του κτηρίου που φιλοξενεί την Βουλή στο Συνεδριακό κέντρο εκτίθεται έκθεση φωτογραφίας για τα 60 χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην έκθεση η οποία αποτυπώνει ιστορικούς σταθμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσω φωτογραφιών του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών ( ΓΤΠ) που είναι και συνδιοργανωτής με το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας ( ΥΠΠΑΝ), η πρώτη εξ αυτών στην είσοδο απεικονίζει φωτογραφία του ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣ. Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτο που παρουσιάζουμε, η Κυπριακή Δημοκρατία και οι λειτουργοί της ένοιωσαν την ανάγκη να βάλουν δίπλα από τους ηγέτες της και το τουρκικό ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας που παράνομα προβαίνει σε γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της Κύπρου.

Αν και το θέμα κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες και στα κοινωνικά δίκτυα, εντούτοις κανείς δεν ευαισθητοποιήθηκε και το Μπαρμπαρός «καμαρώνει» μαζί με τους πανηγυρισμούς για ένταξη στην Ε.Ε και άλλους ιστορικούς σταθμούς της Κ.Δ. στην είσοδο του προσωρινού Ναού της Δημοκρατίας.

Προς τούτο διαμαρτυρήθηκε ο βουλευτής του ΔΗΚΟ Χρίστος Ορφανίδης, ο οποίος επισήμανε ότι κάποιοι δεν συνειδητοποίησαν τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και τα προβάλουν στην Βουλή. Όσον αφορά την αντίδραση της διοργανώτριας αρχής η επικεφαλής της, Αναπληρώτρια διευθύντρια ΓΤΠ, ανάφερε στον βουλευτή ότι η φωτογραφία τοποθετήθηκε με υπόδειξη του ΥΠΠΑΝ.

Σημειώνεται ότι τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην παρουσία όλων των πολιτικών- πολιτειακών αξιωματούχων του κράτους

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση