ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η συμβουλή της Γιολίτη στον Χριστοδουλίδη

Τι ανάρτησε

24news team

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά και την χθεσινή του νίκη επί του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Η προσοχή όλων πλέον στρέφεται στο ποια θα είναι η σύνθεση του Υπουργικού και επί αυτού η πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, θέλησε να συμβουλεύσει τον κο Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα η κα Γιολίτη με ανάρτησή της εύχεται, ο Νίκος Χριστοδουλίδης, να εξετάσει αξιόλογες επιλογές Τουρκοκύπριων γυναικών για το Υπουργικό Συμβούλιο.

Θυμίζουμε πως σε χθεσινές του δηλώσεις ο κος Χριστοδουλίδης, απαντώντας για το πόσες γυναίκες θα περιλαμβάνει το Υπουργικό είπε: «Έχω πει, σε σχέση με τη συμμετοχή των γυναικών για 50-50 και αυτά που έχουμε υποσχεθεί θα τα κάνουμε πράξη. Σε σχέση με το δεύτερο ερώτημα, οι σχεδιασμοί μας αφορούν νέα άτομα».

Αυτούσια η ανάρτηση

«Εύχομαι ο νέος Πρόεδρος να εξετάσει και αξιόλογες επιλογές Τουρκοκύπριων γυναικών για το υπό σύσταση Υπουργικό Συμβούλιο. Μόνο με τη συνεργασία και τη δημιουργία κοινών στόχων μπορούμε να φέρουμε τις δύο κοινότητες πιο κοντά για το καλό της Κύπρου μας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X