ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η επιστροφή του «Μάκη» (Βίντεο)

Ποιος είναι ο «Μάκης» που έγινε το απόλυτο viral

24news team

Ο κακός χαμός προκλήθηκε με δηλώσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, στα πλαίσια της εκπομπής «Πρωτοσέλιδο» του «ΣΙΓΜΑ». Συγκεκριμένα ο κος. Παπαδόπουλος μεταξύ άλλων είπε: «στους φίλους της δεξιάς, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: σε αυτές τις εκλογές η επιλογή θα είναι είτε ΑΚΕΛ είτε Νίκος Χριστοδουλίδης».

Δείτε το απόσπασμα

Οι αντιδράσεις τόσο από ΔΗΣΥ όσο και από ΑΚΕΛ ήταν αρκετές και έντονες ενώ μέσω αυτών θυμηθήκαμε ένα παλιό μας γνώριμο, τον «Μάκη», τον οποίο στο προσκήνιο επανάφερε η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Επιτελείου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, Τζώρτζια Κωνσταντίνου.

Η κα. Κωνσταντίνου είπε: «Αφού δεν τα βρήκε με το ΑΚΕΛ για κοινό υποψήφιο εναντίον του ΔΗΣΥ και αφού επέλεξε να προσδέσει το κόμμα του σε έναν Δούρειο Ίππο, σήμερα με μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα θέτει ψευτό-διλλήματα ξεχνώντας την προαναφερόμενη προσπάθεια συνεργασίας με το ΑΚΕΛ αλλά και τη συμβολή του στην κατάληψη της εξουσίας από το ΑΚΕΛ το 2008 και τα καταστροφικά αποτελέσματα του 2013».

Παράλληλα, ανέφερε, «Κύριε Παπαδόπουλε, να είστε σίγουρος ότι ο κόσμος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα σας δώσει και σε αυτές τις εκλογές μια απάντηση για την οποία πάλι θα αναλάβετε την πολιτική ευθύνη και πάλι θα συσκεφθείτε με τα κομματικά σας όργανα για τη διαχείρισή της, όπως κάνατε και μετά τις βουλευτικές εκλογές… Ως τότε, δεν θα σταματήσετε να μας δείχνετε ότι τελικά ο αλησμόνητος «Μάκης», δεν ήταν η πιο χαμηλή σας στιγμή».

Ποιος είναι ο «Μάκης»

Ο περιβόητος «Μάκης» ήταν ο ήρωας σποτ του ΔΗΚΟ για τις βουλευτικές εκλογές του 2021 το οποίο στόχο είχε να πλήξει τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Στο προαναφερθέν βίντεο ο «Μάκης» ο οποίος ήταν ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ τηλεφωνούσε στο Προεδρικό Μέγαρο και ζητούσε να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τηλεφωνήτρια του Προεδρικού του έλεγε πως ο Πρόεδρος είναι απασχολημένος. Στα πολλά, εν τέλει, επικοινωνήσαν με τον Μάκη, λέγοντάς του ότι ο Πρόεδρος μπορούσε να του μιλήσει, ωστόσο, αυτός τους ενημέρωσε πώς πλέον δεν ήταν ψηφοφόρος του κυβερνόντος κόμματος… αλλά του ΔΗΚΟ.

Το σποτάκι του ΔΗΚΟ έγινε, τότε, το απόλυτο viral σε χρόνο ντε-τε, με τους χρήστες του διαδικτύου να το σχολιάζουν ποικιλοτρόπως και τον «Μάκη» του ΔΗΚΟ… να εξαφανίζετε!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση