ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η ατάκα του Χριστοδουλίδη που άναψε φωτιές - Φωνάζει το ΑΚΕΛ (Βίντεο)

Πως αντέδρασαν Άριστος Δαμιανού και Χρίστος Χριστοφίδης από πλευράς ΑΚΕΛ

24news team

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η χθεσινή (19/01) δήλωση του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος είπε ότι δεν αποκλείει το ΕΛΑΜ στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Συγκεκριμένα ο κος Χριστοδουλίδης κλήθηκε να σχολιάσει αν στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας έχει ρόλο και το ΕΛΑΜ, απαντώντας πως δεν αποκλείει κανέναν, «οι διορισμοί δεν θα γίνουν σε συμφωνία με τα κόμματα, η αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτό ανήκει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας» τόνισε και ξεκαθάρισε πως θα απαντήσει στο ερωτηματολόγιο που θα στείλει το ΕΛΑΜ.

Από την μεριά του, ο κος Χρίστος Χρίστου διευκρίνισε πως δεν θέλουν καρέκλες, «αλλά θέσεις που θα φέρουν αλλαγή στον τόπο». Εν συνεχεία μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποκλείσει κανένα κόμμα, αλλά άλλοι τους έχουν αποκλείσει.

Αντιδράσεις από στελέχη του ΑΚΕΛ

Στελέχη του κόμματος της Αριστεράς αντέδρασαν μέσω προσωπικών τους αναρτήσεων στα ΜΚΔ με τον κο. Άριστο Δαμιανού να αναφέρει: «θα χωρεί και το ΕΛΑΜ σε ενδεχόμενη κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δηλώνει ο υποψήφιος. Ακούει το ΔΗΚΟ, η ΔΗΠΑ, η ΕΔΕΚ;;!!».

Ο κος. Χρίστος Χριστοφίδης από πλευράς του αναφέρει: «Ασκούσαμε κριτική για συνεργασία της κυβέρνησης και ΔΗΣΥ με ναζιστικό, φασιστικό ΕΛΑΜ. Για προσπάθεια πολιτικής νομιμοποίησης ιδεολογημάτων τους. Ψες ο Χριστοδουλίδης μας ενημέρωσε ότι αν εκλεγεί μπορεί να γίνουν κυβέρνηση μαζί του. Πού είναι ηγεσίες ΔΗΚΟ-ΕΔΕΚ που κάποτε ωρύονταν;»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X