ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η απάντηση του Νίκαρου για τον... Μάκη: «Υποχρέωσαν τους θετούς γονείς...»

Τι δήλωσε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έδωσε τη δική του απάντηση για το viral - σποτάκι του ΔΗΚΟ με πρωταγωνστιστή τον «Μάκη».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στο περιθώριο επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του Cyprus Environmental Industries στο πλαίσιο της δράσης για Μετάβαση στην Πράσινη Οικονομία «Κύπρος – Το Αύριο», ανέφερε, «έχω την εντύπωση ότι απάντηση εις τις ύβρεις έδωσαν όσοι αντέδρασαν και υποχρέωσαν τους “θετούς γονείς” του να το αποσύρουν. Συνεπώς, δεν έχω να προβώ σε κανένα σχόλιο παρά μόνο σε μια έκκληση. Είναι καιρός αντί να βρίζουμε, αντί να λοιδορούμε, αντί να μηδενίζουμε, αντί με εμπάθεια συνεχώς να είμαστε αρνητές πραγματικοτήτων, καλό είναι επιτέλους να καταθέσουν προτάσεις».


Γκάφα ολκής του «Πρίγκιπα» με τον Μάκη που... εξαφανίστηκε!


«Με όλη την ευγένεια προς τους θετούς γονείς του κ. Μάκη δεν έχω ακούσει μία πρόταση, μόνο άρνηση ακούω. Όχι σε όλα. Αυτή δεν είναι τακτική και πολιτική που πρέπει να ακολουθεί κατά την άποψη μου ένα κόμμα που θέλει όπως ισχυρίζεται να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην πολιτική ζωή του τόπου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X