ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκάφα ολκής του «Πρίγκιπα» με τον Μάκη που... εξαφανίστηκε!

Το βίντεο έγινε viral και «κατέβηκε» από το διαδίκτυο

24news team

Το Δημοκρατικό Κόμμα σε μία προσπάθεια του, να εντείνει την προεκλογική του επικοινωνία ενόψει των βουλευτικών εκλογών, υπέπεσε σε γκάφα ολκής, ετοιμάζοντας ένα βίντεο το οποίο εν συνεχεία «κατέβηκε» από το διαδίκτυο.

Το προαναφερθέν βίντεο προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, πετυχαίνοντας το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που προσδοκούσε. Αν και στόχος ήταν να πλήξει τον Δημοκρατικό Συναγερμό μάλλον μπούμερανγκ γύρισε αφού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το τρολάρισμα είναι ασταμάτητο.

Ο Πρόεδρος και ο… Μάκης

Στο εν λόγω βίντεο πρωταγωνιστεί ο «Μάκης» ο οποίος είναι ψηφοφόρος του ΔΗΣΥ. Ο ήρωας λοιπόν, του συγκεκριμένου σποτ, τηλεφωνούσε στο Προεδρικό Μέγαρο και ζητούσε να μιλήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η τηλεφωνήτρια του Προεδρικού του έλεγε πως ο Πρόεδρος είναι απασχολημένος και δεν μπορεί να του μιλήσει. Στα πολλά, εν τέλει, επικοινωνούν με τον Μάκη, λέγοντας του ότι ο Πρόεδρος μπορεί να του μιλήσει, ωστόσο, αυτός τους ενημερώνει πώς πλέον δεν είναι ψηφοφόρος του κυβερνόντος κόμματος… αλλά του ΔΗΚΟ.

Το σποτάκι του ΔΗΚΟ έγινε το απόλυτο viral σε χρόνο ντε-τε, με τους χρήστες του διαδικτύου να το σχολιάζουν ποικιλοτρόπως και τον «Μάκη» του ΔΗΚΟ… να εξαφανίζετε!

«Α ρε Μάκη και δεν άντεξες…»

Το tweet του Νικόλα και οι αντιδράσεις

 

Απορία πάντως πολλών και δική μας είναι ποιος είχε την ιδέα του εν λόγω σποτ, αυτό μπορεί να μην το μάθουμε ποτέ, ένα όμως είναι σίγουρο, ο «Μάκης» έκλεψε τις εντυπώσεις προκαλώντας φρενίτιδα και όχι μόνο στα social-media.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση