ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Αννίτα απάντησε για τη σχέση της με τον Αβέρωφ

Η πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν νιώθει ούτε πικρία, ούτε να της τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια εντός του ΔΗΣΥ

24news team

Στην εκπομπή «Διασπορά Ειδήσεων» μίλησε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με αφορμή τις δημόσιες παρεμβάσεις του τέως προέδρου του κόμματος για τις αποφάσεις του πολιτικού γραφείου του ΔΗΣΥ σε σχέση με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, η κ. Δημητρίου κλήθηκε να απαντήσει για το εάν θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον κ. Νεοφύτου. Η πρόεδρος του κόμματος απάντησε ότι ο κ. Νεοφύτου «είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Τον βλέπουμε και θέλουμε να τον βλέπουμε. Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ μας». Όπως είπε η κ. Δημητρίου δικαιούται να πει τις απόψεις του ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, όπως και ο καθένας. Τονίζοντας ότι ο ΔΗΣΥ δεν φιμώνει κανένα, εξέφρασε σιγουριά ότι ο κ. Νεοφύτου «θα ταχθεί υπέρ των όσων συμφωνήσαμε όλοι».

Όσον αφορά την πικρία κομματικών στελεχών της Πάφου, η κ. Δημητρίου ανάφερε ότι κατανοεί την πικρία τους, τονίζοντας συγχρόνως ότι αυτό το θέμα συζητήθηκε για ώρες στο πολιτικό γραφείο. Πρόσθεσε ότι μετά από πολλή σκέψη και με δύσκολες συνθήκες έλαβαν ως πολιτικό γραφείο αυτές τις αποφάσεις, ενώ εξέφρασε τη θέληση του ΔΗΣΥ για ομαλότητα.

Η πρόεδρος του κόμματος ξεκαθάρισε πως η ίδια δεν νιώθει ούτε πικρία, ούτε να της τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια εντός του ΔΗΣΥ, λέγοντας χαρακτηριστικά, «Σας διαβεβαιώνω ότι θα βάλουμε την Κύπρο μας πάνω από όλα. Μακριά από έριδες του παρελθόντος».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση