ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιατί το τιτίβισμα του Τορναρίτη ήταν fake - Ποιος πάτησε την «μπανανόφλουδα» στον ΔΗΣΥ (pics)

Ποιος και πως το σχολίασε

Viral έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες το (ψεύτικο) tweet του Νίκου Τορναρίτη με αποτέλεσμα να υπάρξουν και αντιδράσεις εντός του ΔΗΣΥ.

Συγκεκριμένα στο tweet γραφεί: Οι Τουρκοκύπριοι έχουν δικαίωμα να είναι παρόν στους εορτασμούς για τον βομβαρδισμό της Τυλληρίας. Δεν έχουμε μόνο εμείς ήρωες. Λέμε όχι στον διχασμό.

Το συγκεκριμένο τιτίβισμα είναι ψεύτικο για δύο λόγους: Πρώτον δεν υπάρχει πουθενά στον λογαριασμό του Νίκου Τορναρίτη και δεύτερον το twitter δεν σου επιτρέπει τόσους χαρακτήρες. Προφανώς ο κύριος Τορναρίτης έπεσε θύμα των trolls.

Όμως το ψεύτικο tweet και η γρήγορη διάδοση του προκάλεσε αναταράξεις στον ΔΗΣΥ με τον αντιπρόεδρο του κόμματος Σωτήρη Σαμψών να το σχολιάζει στο facebook ως εξής:


Είναι με λύπη που έχω διαβάσει το tweet του φίλου Νίκου Τορναρίτη. Λυπάμαι για τη θέση του αυτή, την οποία και απορρίπτω με βδελυγμία! Δεν εκπροσωπεί η θέση αυτή το Δημοκρατικό Συναγερμό και σίγουρα δεν εκφράζει εμένα αλλά ούτε και τη βάση της Παράταξης! Εξισώνει το θύτη με το θύμα και αποτελεί ύψιστη προσβολή για τους νεκρούς και τους ήρωες μας! Τον καλώ να την ανακαλέσει αμέσως!
ΣΩΤΗΡΗΣ Ν. ΣΑΜΨΩΝ
Αντιπρόεδρος ΔΗΣΥ

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X