ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γεωργιάδης: «Δεν μπορούμε να πάρουμε μία σκούπα να εκκαθαρίσουμε τον ΔΗΣΥ»

Νέα σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη έχει η ηγεσία του ΔΗΣΥ

24news team

Νέα σύσκεψη στο Προεδρικό υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα έχει το πρωί της Δευτέρας, η ηγεσία του ΔΗΣΥ. Στη σύσκεψη θα αξιολογηθούν τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μετά την χθεσινή εκλογική αποτυχία.

Σε δηλώσεις του στο Τρίτο, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι εντός της ημέρας, ενδεχομένως το απόγευμα, θα συνέλθει το Πολιτικό Γραφείο του Κόμματος.

Επισήμανε πως η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολη και υπέδειξε πως πρέπει να τύχει διαχείρισης η εκλογική αποτυχία, με τρόπο που θα κρατήσει ενωμένο και δυνατό τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Υποστήριξε ότι διαφωνεί με την «πολιτική σκούπας και να εκκαθαρίσουμε τον ΔΗΣΥ,» λέγοντας ότι διαφωνεί με το να δείξει ο ΔΗΣΥ την πόρτα σε ψηφοφόρους που έκαναν «λάθος επιλογή.»

Συμπλήρωσε, πως ενώπιον του κόμματος τίθενται πλέον σοβαρά διλήμματα. Είπε ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης κινήθηκε με τρόπο διασπαστικό και πλήγωσε τους φίλους και υποστηρικτές παράταξης, ενώ από την άλλη, ο Ανδρέας Μαυρογιάνης είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ, με το οποίο ο ΔΗΣΥ έχει ευδιάκριτες πολιτικές διαφοροποιήσεις στα πλείστα ζητήματα.

Σε ότι αφορά το ενδεχόμενο συμμετοχής του ΔΗΣΥ στη νέα κυβέρνηση, ο κύριος Γεωργιάδης είπε ότι επί του παρόντος δεν έχει γίνει συζήτηση ώστε να προ-αποκλειστεί ότιδήποτε.

Ωστόσο υπενθύμισε την κοινή δήλωση που υπέγραψαν οι βουλευτές και οι υπουργοί του κόμματος, ότι σε περίπτωση ήττας ο ΔΗΣΥ θα είναι στην αντιπολίτευση.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X