ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γ. Κολοκασίδης: Καλεί όλους τους υποψηφίους σε διάλογο

Σκοπός να γίνουν ενώπιον του λαού και να καλυφθούν από τα ΜΜΕ

ΚΥΠΕ

Το Επιτελείο του Γιώργου Κολοκασίδη απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας για την από κοινού διοργάνωση συζητήσεων, με σκοπό αυτές να γίνουν ενώπιον του λαού, να καλυφθούν από τα ΜΜΕ και να ενδιατρίψουν στα κρίσιμα ζητήματα της κυπριακής ζωής.

Σε ανακοίνωση το Επιτελείο του Γιώργου Κολοκασίδη εκφράζει την πεποίθηση πως όλοι οι υποψήφιοι συμφωνούν ότι οι πολίτες έχουν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα να ακούσουν τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας να εκθέτουν και να υπερασπίζονται τις θέσεις τους ενώπιον αλλήλων σε όλα τα σημαντικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία. Είναι επίσης υποχρέωση των υποψηφίων, σημειώνεται, να εκτεθούν σε διάλογο ώστε να μπορέσει να διακρίνει ο πολίτης που στέκεται ο κάθε ένας. Ο διάλογος είναι το Α και το Ω κάθε δημοκρατικής διαδικασίας.

Το Επιτελείο του Γιώργου Κολοκασίδη ανακοινώνει ότι θα προχωρήσει σε επαφές με τα επιτελεία όλων των λοιπών υποψηφίων προκειμένου να υπάρξει κατάληξη σε εύλογους κανόνες διεξαγωγής αυτών των συζητήσεων στη βάση της ισοτιμίας μεταξύ όλων των υποψηφίων.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση