ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλος με το ΡΙΚ ο Χριστοδουλίδης

«Αγνοεί προκλητικά την προβολή προεκλογικών δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων»

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει το ΡΙΚ για μεροληπτική στάση εξέδωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας ότι το κανάλι «αγνοεί προκλητικά την προβολή προεκλογικών δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων» του.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με λύπη παρατηρούμε για πολλοστή φορά ότι η κρατική τηλεόραση του ΡΙΚ αγνοεί προκλητικά την προβολή προεκλογικών δραστηριοτήτων και ανακοινώσεων του ανεξάρτητου υποψηφίου για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη.

Επειδή το φαινόμενο αυτό έχει επαναληφθεί και το παρατηρούμε από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, θεωρούμε την εν λόγω στάση ως εσκεμμένη και ως προκλητική

Συγκεκριμένα, στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ, δεν προβλήθηκε η δημοσιοποίηση των προγραμματικών θέσεων του κ. Χριστοδουλίδη για το σημαντικότατο θέμα της Άμυνας και της Ασφάλειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία στάλθηκε με ανακοίνωση από το πρωί. Από το δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ έλειπε στις 28 Νοεμβρίου και η προβολή της ανακοίνωσης του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη για την πρόσκληση προς όλους τους υποψηφίους για την προεδρία της Δημοκρατίας για κοινή εκστρατεία για εγγραφή νέων ψηφοφόρων στους εκλογικούς καταλόγους.

Επειδή το φαινόμενο αυτό έχει επαναληφθεί και το παρατηρούμε από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας, θεωρούμε την εν λόγω στάση ως εσκεμμένη και ως προκλητική.

Η κρατική ραδιοτηλεόραση αποτελεί περιουσία ολόκληρου του Κυπριακού λαού και η ηγεσία του Ιδρύματος οφείλει να συμπεριφέρεται ενεργώντας αντικειμενικά, δίκαια και με ισονομία.

Ευελπιστούμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου συμπεριφέρεται με αυτό τον μεροληπτικό τρόπο.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση