ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη η Θεολόγου συνεχίζει να τα... χώνει στους ψηφοφόρους

Η μακροσκελής ανάρτησή της και οι ατάκες «φωτιά»

24news team

Με την απογοήτευση έκδηλη στο πρόσωπό της εμφανίστηκε χθες η Άννα Θεολόγου, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η επικεφαλής της «Αλλαγής Γενιάς» δήλωσε πως, «ο λαός επέλεξε τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα».


Εκνευρισμένη η Θεολόγου... έριξε ατάκα-φωτιά! (vid)


Ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά την ήττα, η Άννα Θεολόγου, με μια μακροσκελή ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα έχωσε για ακόμα μια φορά στους πολίτες, αναφέροντας ανάμεσα σε άλλα: «Πλέον όμως αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι άσχημες συνθήκες που επικρατούν, μας αρέσουν ως λαός, δεν θέλουμε να χαλάσουμε το τι μας περιβάλλει, δεν θέλουμε να χάσουμε την εξυπηρέτηση μας...».

Δείτε την ανάρτησή της: 

«Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη προς την προσπάθεια μας ως Αλλαγή Γενιάς για τις βουλευτικές εκλογές.

Άκουσα αίσχη, ψέματα και προπαγάνδα και δεν τα έβαλα κάτω διότι με ένοιαζε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μου που αγαπώ... και τα παιδιά μας! Τα δικαιολόγησα όλα, γιατί είτε δεν γνώριζαν είτε ενόχλησα τα συμφέροντα τους είτε απλά με μισούν... άλλωστε μια γυναίκα έφταιξε για όλη αυτή την προεκλογική περίοδο!

Πλέον όμως αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι άσχημες συνθήκες που επικρατούν, μας αρέσουν ως λαός, δεν θέλουμε να χαλάσουμε το τι μας περιβάλλει, δεν θέλουμε να χάσουμε την εξυπηρέτηση μας...

Να σας ανησυχεί η άνοδος της φασιστικής Δεξιάς και του εθνικισμού, αυτό συντηρείται εδώ και χρόνια από τα υφιστάμενα παραδοσιακά κόμματα και τους πληρωμένους δημοσιογράφους μην τους βγάζετε από την εξίσωση, άλλωστε για κάποιους η Θεολόγου ήταν πιο επικίνδυνη από την Ακροδεξιά!

Νιώθω καλά με την συνείδηση μου, το πάλεψα ως το τέλος, μπήκα δυο φορές στο νοσοκομείο μέσα σε 6 μήνες (η μια έγινε γνωστή) και είπα του εαυτού μου ότι δεν θα παραιτηθώ από την προσπάθεια μέχρι να αποφασίσει ο λαός να με στείλει σπίτι μου για να ηρεμήσω και να απολαύσω την οικογένεια μου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω, εσάς τους 10χιλιαδες που πιστέψατε σε εμάς και αναλάβατε την ευθύνη για αλλαγή!

Όμως ευχαριστώ και όλο τον υπόλοιπο κόσμο για αυτό το τεράστιο δώρο (και το εννοώ χωρίς ίχνος ειρωνείας) που μου έχει δώσει από χτες το βράδυ αλλά και όσα μαθήματα έχω κερδίσει από τα πέντε χρόνια στην Βουλή».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X