ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκνευρισμένη η Θεολόγου... έριξε ατάκα-φωτιά! (vid)

Φανερά ενοχλημένη με τα αποτελέσματα είπε ότι ο κόσμος «δεν τιμώρησε»

24news team

Τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών σχολίασε πριν την ολοκλήρωση της καταμέτρησης η επικεφαλής της «Αλλαγής Γενιάς», Άννα Θεολόγου η οποία έμεινε εκτός της σύνθεσης της Βουλής. 

Η κα. Θεολόγου, φανερά ενοχλημένη και με τα συναισθήματά της να είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό της, σχολίασε ότι οι πολίτες που έριξαν τη ψήφο τους στις κάλπες, έδειξαν να επιλέγουν τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τα σκάνδαλα. Στη συνέχεια ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν το εν λόγω σχόλιο μπορεί να θεωρηθεί προσβολή από τους πολίτες που ψήφισαν.

Τότε, σε έντονο ύφος απάντησε: «Νομίζω μπορείτε να δείτε τα νούμερα των κομμάτων που είναι στη πρωτιά και από αυτό φαίνεται ότι ο κόσμος δεν τιμώρησε τα κόμματα που είναι μπλεγμένα στα σκάνδαλα της διαπλοκής και της διαφθοράς στον βαθμό που θα έπρεπε, παρά την αγανάκτηση και την απόγνωση που είδαμε ότι υπήρχε εντός της κοινωνίας. Φαίνεται ότι έχουν δεχθεί επιβράβευση και θα το δείτε με την αύξηση των εδρών τους καθ’ ότι πολλά μικρά κόμματα δεν μπαίνουν στην δεύτερη κατανομή και κατ’ επέκταση αυτές οι έδρες θα τις λάβουν τα μεγάλα κόμματα».

Τόνισε ότι αυτό είναι επιβράβευση, «είτε θέλουμε να το αναγνωρίσουμε, είτε δεν θέλουμε να το αναγνωρίσουμε».

Ρωτήθηκε επίσης και για τις ψήφους που έλαβε το Κίνημα των Κυνηγών και αν μετάνιωσε για τους χειρισμούς της στο εν λόγω ζήτημα. Η κα. Θεολόγου απάντησε ότι δεν μετάνιωσε και εξήγησε ότι ήταν «θέμα ταυτότητας» γι’ αυτό έσπασε η συνεργασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X