ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι απαντά η Ζαννέτου για το αλκοτέστ

Τι αναφέρει σε γραπτή της δήλωση

ΚΥΠΕ

Η Επίτροπος Νομοθεσίας Λουΐζα Χριστοδουλίδου Ζαννέτου σε δήλωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (22/01) διευκρινίζει ότι αφορούν το πρόσωπό της τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα σχετικά με τον έλεγχο αλκοτέστ αξιωματούχου στις 11.1.2024.

Σημειώνει όμως ότι δεν συνάδουν με τα πραγματικά γεγονότα τα όσα αναφέρονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον Τύπο και ότι θα χειριστεί το θέμα όπως προβλέπει η νομοθεσία.

"Βρισκόμουν σε οικογενειακό δείπνο σε προσωπικό χρόνο με την κόρη μου, που ήταν μαζί μου καθόλη τη διάρκεια όλων των ελέγχων της αστυνομίας, αρχικού και τελικού, ακολουθώντας τις οδηγίες της Αστυνομίας και για όσο χρόνο χρειάστηκε για να ολοκληρωθούν", αναφέρει η Επίτροπος.

Σημειώνει ότι τα όσα επιπρόσθετα αναφέρονται στον Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "δεν συνάδουν με τα πραγματικά γεγονότα και όπως αυτά εξελίχθηκαν".

"Λυπούμαι για το περιστατικό και θα χειριστώ το θέμα όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία. Όπως κάθε πολίτης έχει το τεκμήριο της αθωότητας, θεωρώ ότι αυτό ισχύει και για μένα", αναφέρει η κ. Ζαννέτου.

Προσθέτει ότι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης δεν θα προβεί σε άλλη δήλωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X