ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιχείρηση «Αμάλθεια»: Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη

Η διπλωματική επιτυχία της κυπριακής κυβέρνησης ανοίγει το δρόμο για την μεγαλύτερη εμπλοκή στις διαδικασίες ειρήνευσης και διπλωματικών λύσεων στη Μέση Ανατολή

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ, Πανίκος Λεωνίδου, συγχαίρει τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Υπουργό Εξωτερικών, Κωνσταντίνο Κόμπο για την επιχείρηση «Αμάλθεια», σημείωνοντας πως η διπλωματική επιτυχία της κυπριακής κυβέρνησης ανοίγει το δρόμο για την μεγαλύτερη εμπλοκή στις διαδικασίες ειρήνευσης και διπλωματικών λύσεων στη Μέση Ανατολή.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η έναρξη της επιχείρησης “Αμάλθεια” και η ενεργοποίηση ανθρωπιστικού διαδρόμου προς τους κατοίκους της Γάζας αποδεικνύει την διαχρονικά καθοριστική γεωστρατηγική θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και στον υπουργό Εξωτερικών Κωνσταντίνο Κόμπο γιατί με τις άοκνες προσπάθειές τους, όλους αυτούς τους μήνες, επέτυχαν η πρωτοβουλία αυτή να στηριχθεί από ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα.

Εύχομαι η όλη επιχείρηση να στεφθεί από επιτυχία και να έχει ανάλογη συνέχεια, προσφέροντας τα απαραίτητα μέσα για την αποφυγή του επικείμενου λιμού αλλά και της εξάπλωσης των ασθενειών στους κατοίκους της Γάζας.

Η διπλωματική επιτυχία της κυπριακής κυβέρνησης ανοίγει το δρόμο για την μεγαλύτερη εμπλοκή στις διαδικασίες ειρήνευσης και διπλωματικών λύσεων στη Μέση Ανατολή, με όλες τις χώρες της οποίας η Κυπριακή Δημοκρατία διατηρεί άριστες σχέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση