ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επίσημη υποδοχή του Προέδρου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να έχει επίσημη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

ΚΥΠΕ

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η επίσημη τελετή υποδοχής του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη στην Αθήνα. Τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Οι δύο Πρόεδροι περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έξω από το Προεδρικό Μέγαρο όπου άγημα ευζώνων απέδωσε τιμές και έγινε ανάκρουση του εθνικού ύμνου. Στη συνέχεια οι δύο πρόεδροι χαιρέτησαν τις αντιπροσωπείες των χωρών.

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο επισκεπτών ενώ τιμήθηκε με τον Μεγάλο Σταυρό του Σωτήρος το κορυφαίο παράσημο του Τάγματος του Σωτήρος που απονέμεται σε εξέχουσες προσωπικότητες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι διευρυμένες συνομιλίες των δύο αντιπροσωπειών.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να έχει επίσημη συνάντηση με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νωρίτερα το πρωί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση