ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ενοχλημένη η Αννίτα σε ερώτηση για τον Αβέρωφ (Βίντεο)

«Το θεωρώ προσβλητικό…»

24news team

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση» ήταν η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, το πρωί της Τετάρτης (22/02).

Μια μέρα μετά την υποβολή της υποψηφιότητας της για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, η κα Δημητρίου μίλησε για το πως αποφάσισε να κατέλθει τελικά ως υποψήφια για την ηγεσία, αλλά και για διάφορα θέματα τα οποία απασχολούν το κόμμα της Δεξιάς.

Η ΠτΒ τόνισε πως η υποψηφιότητα της είναι δίκη της πρωτοβουλία, ενώ χαρακτήρισε τη μάχη με τον Δημήτρη Δημητρίου, ως μια «συναδελφική εκλογική αναμέτρηση».

Απαντώντας στις θεωρίες πως είναι η διάδοχος του Αβέρωφ Νεοφύτου και πως ο νυν Πρόεδρος του κόμματος επιθυμούσε τη δική της υποψηφιότητα, η κα Δημητρίου παρουσιάστηκε εμφανώς ενοχλημένη λέγοντας: «Το έχω ακούσει και το θεωρώ κάπως προσβλητικό, έχω αποδείξει πόσο ανεξάρτητη είμαι και ως Πρόεδρος της Βουλής, ήμουν και αντιπρόεδρος του κόμματος, σέβομαι θεσμικά και τον Πρόεδρο και τον αναπληρωτή Πρόεδρο και τον κοινοβουλευτικό και την ηγεσία του κόμματος μου».

Εν συνεχεία η κα Δημητρίου είπε: «Δεν θα συμμετέχω σε καμία προσπάθεια αφορισμού του οποιουδήποτε, εξάλλου χρειαζόμαστε όλους αυτούς δίπλα μας, θα παραμείνουν βουλευτές και ενεργά στελέχη. Δεν μπορεί να αφήνεται να νοηθεί για σκοπούς περαιτέρω έντασης πως η Αννίτα και η οποιαδήποτε Αννίτα καθοδηγείται από τον οποιοδήποτε».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση