ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εμβολιάστηκε ο Αρχιεπίσκοπος

Σε μεταγενέστερο στάδιο ο εμβολιασμός των μελών του Υπουργικού

Μετά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έλαβε την Δευτέρα (28/12) το εμβόλιο κατά του ιού, σειρά παίρνει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β΄.

Ο Αρχιεπίσκοπος εμβολιάστηκε στις 10:30 π.μ στο Κέντρο Υγείας Λατσιών στη Λευκωσία.

«Δεν το κατάλαβα, αμέσως το έβαλε χωρίς να το αντιληφθώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που εφήυραν αυτό το εμβόλιο που θα βοηθήσει τον κόσμο να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι μαζί με τις άλλες ασθένειες, θα ζήσουμε και με αυτή την ασθένεια. Θα έχουμε μια ασφάλεια με αυτό το εμβόλιο που εφήυραν. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να τηρούμε τα μέτρα, απο την πρώτη στιγμή είπα στην κυβέρνηση ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί και είπαμε και στους ιερείς μας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι δεν κόλλησε κανένας μέσα στην εκκλησια γιατί από την πρώτη στιγμή εφαρμόζουμε τα μέτρα και δεν κάθεται ο ένας κοντά στον άλλο», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αρχιεπίσκοπος.

Σε μεταγενέστερο στάδιο ο εμβολιασμός των μελών του Υπουργικού

Στο μεταξύ, βάσει των σχεδιασμών του Υπουργείου Υγείας η εμβολιασμός των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.Αυτό δήλωσε τη Δευτέρα (28/12) ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής.

«Το Υπουργείο Υγείας και ο Υπουργός Υγείας έχει θέσει ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου το πρόγραμμα (εμβολιασμών) το οποίο δεν προνοεί άμεσο εμβολιασμό των Υπουργών, προηγούνται οι ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, τα άτομα που βρίσκονται στις στέγες ευημερίας, οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής και θα ακολουθήσουν στη συνέχεια μεταγενέστερα και όταν θα έλθει η δική μας σειρά να εμβολιαστούμε», ανέφερε ο κ. Νουρής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X