ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Εκείνες και Εγώ»

Είδαν Αβέρωφ... θυμήθηκαν Δόγκανο

24news team

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, στο Συνεδριακό Κέντρο «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις Προεδρικές εκλογές. Αρκετά ήταν τα όσα κέντρισαν το ενδιαφέρον των πολιτών, ανάμεσα σε αυτά και οι γυναίκες οι οποίες συνόδευσαν στον χώρο, τον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Με το που είδαν τον κο. Νεοφύτου να καταφθάνει στο Συνεδριακό Κέντρο, χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θυμήθηκαν τον, λατρεμένο κατά τα άλλα, Ζάχο Δόγκανο, από την επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Εκείνες και Εγώ». Σε επεισόδιο της προαναφερθείσας τηλεοπτικής σειράς ο πρωταγωνιστής, Ζάχος Δόγκανος, αποφάσισε να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής με σύνθημά του «Εγγύηση για το μέλλον» κάτι που επίσης αρκετοί ταύτισαν με τον κο. Νεοφύτου ο οποίος ανάμεσα σε άλλα μηνύματα που θέλησε να στείλει στους ψηφοφόρους ήταν και το «Ισχυρό μέλλον».

 

Κάπως έτσι στα social media έγιναν viral οι φωτογραφίες από την διαδικασία υποβολής της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου με την λεζάντα… Εκείνες και Εγώ!

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση