ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετά τον ντόρο η απάντηση του Υφυπουργείου

«Μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί»

24news team

'Ηταν εκ παραδρομής η ανάρτηση σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη χθεσινή γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, "όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ", αναφέρει το Υφυπουργείο σε ανακοίνωση.

Αναφέρεται ότι ο κ. Χατζηγιάννης "συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του".

"Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε", καταλήγει η ανακοίνωση.

Σάλος με ανάρτηση του Υφ. Πολιτισμού για τα γενέθλια Νικόλα

Τα πεντηκοστά του γενέθλια γιόρτασε χθες ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, παρουσία της οικογένειάς του, αγαπημένων του φίλων αλλά και του Υφυπουργού Πολιτισμού, Μιχάλη Χατζηγιάννη ο οποίος μάλιστα του τραγούδησε.

Αυτό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις είναι το γεγονός ότι βίντεο από το πάρτι, καθώς και... ανακοίνωση, αναρτήθηκε σε επίσημη σελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού σε κοινωνικό μέσο δικτύωσης, για να κατεβεί λίγο αργότερα. Μάλιστα, η ανάρτηση έκανε λόγο για «ιδιαίτερη έκπληξη», αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του σύζυγο, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενούς συνεργάτες και φίλους. Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που χάρισαν για λίγο στους καλεσμένους τους, με αυτούς να χειροκροτούν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό». Το γεγονός αυτό, προκαλεί τουλάχιστον προβληματισμό, αφού κάποιοι θεώρησαν πως ο επίσημος λογαριασμός ενός Υφυπουργείου, μπορεί να προβάλλει προσωπικές στιγμές πολιτικών προσώπων, που καμμιά σχέση δεν έχουν με τον Πολιτισμό.

Η ανάρτηση με το βίντεο

Το βίντεο το οποίο είχε αναρτηθεί στον λογαριασμό του Υφυπουργείου και εξακολουθεί να βρίσκεται δημοσιοποιημένο στο προφίλ του κ. Χατζηγιάννη.

«Παρευρέθηκα χθες βράδυ στα γενέθλια του αγαπημένου φίλου και προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.

Του επιφύλαξα μάλιστα και μια ιδιαίτερη έκπληξη τραγουδώντας του τα χρόνια πολλά.

Στο πλευρό του ήταν η αγαπημένη του σύζυγος, Γιώτα Παπαδοπούλου, στενοί συνεργάτες και φίλοι.

Νικόλας και Γιώτα Παπαδοπούλου έκλεψαν τα βλέμματα με το χορό που μας χάρισαν για λίγο. Νικόλα μου χρόνια πολλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση