ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ - «Ο Αβέρωφ δεν συναντήθηκε πότε με τον Τal Dilian»

Το κατασκοπευτικό βαν έφερε ανακοίνωση

Με ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ ξεκαθαρίζει ότι υπήρξε συνάντηση του προέδρου του κόμματος κύριου Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Ισραηλινό Shahak Avni με την ιδιότητα του ως Πρόεδρος την εβραικης κοινότητας στην Κύπρο. Σε άλλο σημείο της ανακοίνωση αναφέρετε ότι ο κύριος Αβέρωφ δεν συναντήθηκε πότε με τον Τal Dilian το όνομα του οποίου συνδέεται άμεσα με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τα όσα καταγράφονται για συναντήσεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου με πρόσωπα συνδεόμενα με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν, σημειώνουμε τα εξής.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θέλει να ξεκαθαρίσει ότι, ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου δέχθηκε στο γραφείο του τον Πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας της Κύπρου, κ. Shahak Avni.

Η συνάντηση αφορούσε θέματα που σχετίζονται με την εβραϊκή κοινότητα στην Κύπρο και τον δέχθηκε ως όφειλε για θέματα της κοινότητας που εκπροσωπεί. Τον κ. Avni ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού τον γνωρίζει από τη δράση του ως ενεργό μέλος και Πρόεδρο της εβραϊκής κοινότητας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ουδέποτε είχε επαφή, ούτε και συναντήθηκε ποτέ ή γνωρίζει τον κ. Tal Dilian, το όνομα του οποίου φέρεται να συνδέεται με την υπόθεση του κατασκοπευτικού βαν. Ούτε φυσικά είναι σε θέση να γνωρίζει εάν και ποια σχέση μπορεί να υπάρχει μεταξύ του κ. Dilian και άλλων μελών της εβραϊκής κοινότητας Κύπρου.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X