ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ για Παπαχαραλάμπους: «Ανεπίτρεπτες οι καταγγελίες»

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

«Ανεπίτρεπτες» χαρακτηρίζει ο Δημοκρατικός Συναγερμός τις καταγγελίες του πρώην Προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, προς τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαχαραλάμπους κατήγγειλε ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, του ζήτησε να μην ερευνήσει καταγγελίες για στημένους αγώνες, με τον τέως Πρόεδρο να κάνει λόγο για «ψευδείς, ετεροχρονισμένους και χυδαίους ισχυρισμούς».

Η ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Οι καταγγελίες από τον πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού κατά του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι ανεπίτρεπτες επειδή δεν έγιναν στον χρόνο που έπρεπε ούτε και μέσω των νενομισμένων διαδικασιών ενώπιον των θεσμικών οργάνων του κράτους.

Αυτό από μόνο του αφήνει περιθώρια για άλλους συνειρμούς ή για εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων. Στην προκειμένη περίπτωση, μας προξενεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, δεδομένης της προϊστορίας του γενικότερου θέματος με την παραίτησή του.

Σε κάθε περίπτωση, οι αρμόδιες αρχές και τα θεσμικά όργανα του κράτους, δύνανται να παρέμβουν εφόσον τούτο κρίνουν σκόπιμο, χωρίς τις υποδείξεις κανενός. Τα πολιτικά πρόσωπα και κόμματα δεν μπορούν ούτε να γίνονται κατήγοροι ούτε και να προδικάζουν, για τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Έτσι, αφαιρούν από την αξιοπιστία των θεσμών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση