ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΠΑ: Πώς σχολιάζει την εξαγγελία Χριστοδουλίδη

Αναφορές στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής

Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την εξαγγελία Χριστοδουλίδη για τις Προεδρικές Εκλογές εξέδωσε η ΔΗΠΑ. Όπως αναφέρει, «η ΔΗΠΑ - Συνεργασία έχει υποβάλει εδώ και πολύ καιρό την πρόταση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μετατρέψουν την πορεία προς τις Προεδρικές Εκλογές σε ευκαιρία μιας εθνικής συνεννόησης» και προσθέτει ότι το κόμμα «θα εξαντλήσει όλα τα λογικά και χρονικά περιθώρια, με την ελπίδα επίτευξης του στόχου αυτού».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Καταγράψαμε, σήμερα, την εξαγγελία μιας ακόμα υποψηφιότητας, του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, για τη διεκδίκηση του ύπατου αξιώματος του Προέδρου της Δημοκρατίας στις προσεχείς Προεδρικές Εκλογές του 2023.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΔΗΠΑ - Συνεργασία έχει υποβάλει εδώ και πολύ καιρό την πρόταση προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις να μετατρέψουν την πορεία προς τις Προεδρικές Εκλογές σε ευκαιρία μιας εθνικής συνεννόησης, με στόχο τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής, που θα ενσαρκώνει την εθνική ενότητα και την βούληση του κυπριακού λαού να υπερβεί τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και να αναζητήσει μια γρήγορη, παραγωγική και ασφαλή έξοδο από την παρατεινόμενη πολυεπίπεδη κρίση.

Πολλώ δε μάλλον που η κρίση επιδεινώνεται καθημερινά σκοτεινιάζοντας τον ορίζοντα τόσο του μέλλοντος της πατρίδας μας, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Ως εκ τούτου, η ΔΗΠΑ – Συνεργασία με συνέπεια και επιμονή, θα εξαντλήσει όλα τα λογικά και χρονικά περιθώρια, με την ελπίδα επίτευξης του στόχου αυτού.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση