ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατροπή δείχνει η δημοσκόπηση του Omega

Τι έδειξε η δημοσκόπηση του σταθμού

24news team

Μια ανάσα πριν από τις Προεδρικές εκλογές, το «Omega» παρουσίασε την τελευταία μεγάλη του δημοσκόπηση με τη σφραγίδα της Μetron Analysis.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη με τη μέθοδο της απλής τυχαίας δειγματοληψίας τηλεφωνικών αριθμών από τις 10 έως τις 21 Ιανουαρίου και σε αυτήν συμμετείχαν 800 άτομα.

Στην πρόθεση ψήφου, η πρωτιά ανήκει στον Νίκο Χριστοδουλίδη ο οποίος παραμένει στην κορυφή με ποσοστό 27%. Ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με ποσοστό 22% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 21%. 

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, καταδεικνύεται μια ανοδική τάση Νεοφύτου – Μαυρογιάννη, καθώς και σημαντική πτώση των ποσοστών του Νίκου Χριστοδουλίδη αλλά και μείωση της διαφοράς του από Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου ανά πρόθεση συμμετοχής στις εκλογές (89%), τον Νοέμβριο ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατείχε ποσοστό 35% ενώ τον Ιανουάριο του 2023 27%.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατείχει τον Νοέμβριο ποσοστό 20% ενώ τον Ιανουάριο ανέβηκε στο 25%, πλησιάζοντας αρκετά τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τον Νοέμβριο κατείχε ποσοστό 20% και τον Ιανουάριο 23%.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση