ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δεν αποτελεί διεθνή οργανισμό, λέει το ΥΠΕΞ για συμμετοχή ψευδοκράτους στο GHTC

«Πρόκειται για ακόμα μια αδιέξοδη και απέλπιδα προσπάθεια του υποτελούς προς την Τουρκία κατοχικού καθεστώτος να παρουσιαστεί στο διεθνές προσκήνιο ως δήθεν κράτος»

ΚΥΠΕ

Για «απέλπιδα προσπάθεια του υποτελούς προς την Τουρκία κατοχικού καθεστώτος να παρουσιαστεί στο διεθνές προσκήνιο ως δήθεν κράτος» κάνει λόγο το Υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του για τη συμμετοχή του ψευδοκράτους στο Global Healthcare Travel Council (GHTC).

Το Υπουργείο αναφέρει «ότι η εν λόγω οργάνωση δημιουργήθηκε από τουρκικά συμφέροντα, δεν αποτελεί διεθνή διακρατικό οργανισμό ούτε διαθέτει διεθνή νομική υπόσταση και αναγνώριση».

Προσθέτει, ακόμα, ότι το Global Healthcare Travel Council «δε διαθέτει διαδικασίες για εισδοχή κρατών, η εκπροσώπηση είναι ανεξέλεγκτη και οι εκπρόσωποι των χωρών στις πλείστες περιπτώσεις συμμετέχουν και εκπροσωπούν τη χώρα τους με την προσωπική τους ιδιότητα».

«Πρόκειται για ακόμα μια αδιέξοδη και απέλπιδα προσπάθεια του υποτελούς προς την Τουρκία κατοχικού καθεστώτος να παρουσιαστεί στο διεθνές προσκήνιο ως δήθεν κράτος», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση