ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο νέος δήμαρχος της Αγίας Νάπας

Οι πρώτες δηλώσεις του

Ο Χρίστος Ζαννέτου είναι ο νέος Δήμαρχος Αγίας Νάπας μετά τις αναπληρωματικές εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα για την ανάδειξη νέου δημάρχου.

Σύμφωνα με τον έφορο εκλογής Γιώργο Χρυσαφίνη, 1.059 εκλογείς ή ποσοστό 41% ψήφισαν την υποψήφια δήμαρχο Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, ενώ 1.508 ή ποσοστό 59% ψήφισαν τον υποψήφιο δήμαρχο Χρίστο Ζαννέτου.

Τα λευκά ψηφοδέλτια ήταν 8, τα άκυρα 26, ενώ 2.567 ήταν έγκυρα ψηφοδέλτια.

Δηλώσεις του νέου Δήμαρχου Αγίας Νάπας 

Ξεκινά από αύριο να εργάζεται άοκνα για την Αγία Νάπα, δήλωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέτος.

Σε δηλώσεις μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την ανάδειξη Δημάρχου Αγίας Νάπας, ο κ. Ζαννέτος ευχαρίστησε την ανθυποψήφια του Αιμιλία Ευαγγέλου Ξυδιά, καλώντας την να συμπορευθεί μαζί του ως δημοτική σύμβουλος για το καλό της Αγίας Νάπας.

Την κενωθείσα θέση του κ. Ζαννέτου στο δημοτικό συμβούλιο της Αγίας Νάπας αναλαμβάνει ο επιλαχών δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Τοφινής.

Θα είμαι πάντα δίπλα στην Αγία Νάπα, ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Καρούσος

Με ανάμεικτα συναισθήματα και συγκίνηση άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Νάπας και νυν υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος. «Σημαντική μέρα για την Αγία Νάπα, ψηφίζει για το μέλλον της» ανέφερε συγκεκριμένα με την ευχή πως η επόμενη μέρα θα βρει την Αγία Νάπα σε κλίμα ενότητας, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα.

Ερωτηθείς σχετικά με το αν αναμένει ο νέος δήμαρχος να συνεχίσει το έργο του δήλωσε πως θα παραδώσει έναν δήμο στον οποίο έγινε ήδη μια πολύ σοβαρή δουλεία. «Υπάρχουν έργα αξίας 23 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία έχουν ενταχθεί στους προϋπολογισμούς, υπάρχουν άλλα αξίας 25 εκ. τα οποία ωριμάζουν. Η Αγία Νάπα, συνέχισε, είναι πλέον ο πιο βιώσιμος Δήμος της Κύπρου με εκατομμύρια σε πλεονάσματα ενώ τα έσοδα της έχουν διπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια».

Ο επόμενος δήμαρχος θα ξεκινήσει σε γερά θεμέλια για να υλοποιήσει την πολιτική του, συμπλήρωσε ο κ. Καρούσος. Έστειλε δε και δύο συμβουλές στον διάδοχό του. «Η πρώτη συμβουλή είναι η ενότητα. Η δεύτερη, συνέχισε, είναι ότι ο Δήμος, το δημόσιο συμφέρον πρέπει να είναι πάνω από όλα, πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα. Όποιος εκλεγεί εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του για να βοηθώ και να στηρίζω την Αγία Νάπα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X