ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος υποψήφιος

Τι δείχνει η δημοσκόπηση της «Καθημερινής»

24news team

Μια ανάσα πριν τις εκλογές όλα είναι ακόμη αμφίρροπα αφού τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει όσον αφορά στο ποιοι δύο εκ των υποψηφίων θα οδηγηθούν στην δεύτερη Κυριακή έχοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν την προεδρία της Δημοκρατίας.

Το θρίλερ της δεύτερης θέσης δείχνει και η δημοσκόπηση της Symmetron για την «Καθημερινή» αφού σύμφωνα με τα αποτελέσματα ο Νίκος Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να διατηρεί το προβάδισμά του με 32,7%, στην δεύτερη θέση είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 21,6% ενώ με οριακή διαφορά 0,9 και ποσοστό 20,7% ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πέραν της πρόθεσης ψήφου ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα αποτελέσματα που δείχνουν ποιος εκ των τριών βασικών διεκδικητών είναι ο δημοφιλέστερος. Πρώτος και σε αυτή την περίπτωση είναι ο κύριος Χριστοδουλίδης αφού το 51% ανέφερε πώς έχει θετική εντύπωση για τον προαναφερθέντα ενώ αρνητική έχει το 38%. Ισορροπία για τον Ανδρέα Μαυρογιάννη αφού θετική άποψη έχει το 42% και αρνητική το 41%. Όσον αφορά τον κύριο Νεοφύτου η αρνητική άποψη υπερισχύει με ποσοστό 63% έναντι της θετικής που συγκεντρώνει 28%.

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση