ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η εκλεκτή Αναστασιάδη που θα αντικαταστήσει τη Γιολίτη

Γυναίκα και πάλι στο πηδάλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης

24news team

Υπό τη σκιά της παραίτησης της Έμιλυς Γιολίτη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τα όσα ακολούθησαν αυτής μιας και η τέως υπουργός επέλεξε να αποχωρήσει ‘’πυροβολώντας’’, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αποφάσισε τη διάδοχό της.

Σε μια προσπάθεια ανανέωσης ο Πρόεδρος ανακατεύει την κυβερνητική τράπουλα, μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν αντικατάσταση της κας. Γιολίτη πολύ πριν η ίδια παραιτηθεί.

Ο κος. Αναστασιάδης σύμφωνα με πληροφορίες του 24News επέλεξε να εμπιστευτεί εκ νέου γυναίκα δίνοντας το πηδάλιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, στην κα. Στέφη Δράκου.

Ωστόσο, προτού έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, μιας και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μπορεί να αλλάξει απόφαση μέχρι και τελευταία στιγμή, αν και στην προκειμένη φαντάζει δύσκολο.

Ποια είναι η Στέφη Δράκου

Η κα. Δράκου, διετέλεσε Γενική Διευθύντρια της Λαϊκής Ασφαλιστικής έως το 2007, ακολούθως ανέλαβε Γενική Διευθύντρια του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου (ΣΑΕΚ). Ήταν μέλος του ΔΣ Ταμείου Ασφαλιστών, Κοινοπραξίας Ασφαλιστών Οχημάτων Δημόσιας Χρήσης, Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσης, ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου.

Η κα. Δράκου διετέλεσε, επίσης, Δημοτική Σύμβουλος Στροβόλου, ενώ ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ, αντιπρόεδρος των Επαγγελματιών Επιχειρηματιών Γυναικών Λευκωσίας-Κερύνειας, αντιπρόεδρος της Κίνησης Ίσα Δικαιώματα-Ίσες Ευθύνες.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X