ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
11° Λευκωσία,
08 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Αυτές είναι οι υποψηφιότητες της ΕΔΕΚ για την ηγεσία του κόμματος

Θα εξετασθούν οι δύο ενστάσεις

ΚΥΠΕ

Κατά την υποβολή υποψηφιοτήτων για την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας της ΕΔΕΚ υποβλήθηκαν δύο υποψηφιότητες για τη θέση του Προέδρου του κόμματος από τους Μαρίνο Σιζόπουλο και  Γιώργο Βαρνάβα, δύο υποψηφιότητες για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου από τους Μαρία Βασιλειάδου και Μαρίνο, Θεοδώρου και οκτώ υποψηφιότητες για τις  δύο θέσεις Αντιπροέδρων από τους Ανδρέα Σιήκκη, Λευτέρη Ανδρέου,  Έλενα Περικλέου, Μάριο Χαννίδη, Ξένιο Ξενοφώντος, Θωμά Ασπρή, Νικόλα Χρίστου και  Μιχάλη Θεοδούλου.
 
Σύμφωνα με τη δήλωση του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΕΚ, Μορφάκη Σολομωνίδη, για την ολοκλήρωση υποβολής υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του κόμματος και τα 35 μέλη της Κ.Ε, κατατέθηκαν δύο ενστάσεις. Βάσει δήλωσης του υποψηφίου για την Προεδρία Γιώργου Βαρνάβα η μία ένσταση κατατέθηκε στην υποψηφιότητα του από τον Γιώργο Κουτούκη.
 
Σύμφωνα με τον κ. Σολομωνίδη για τις 35 θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής υπέβαλαν υποψηφιότητα 55 άτομα, 27 άτομα από Ε.Ε Λευκωσίας, 10 άτομα από Ε.Ε Λεμεσού, 8 άτομα από Ε.Ε Πάφου, 3 άτομα από Ε.Ε Λάρνακας, 3 άτομα από Ε.Ε Αμμοχώστου, 3 άτομα από Ε.Ε Κερύνειας και 1 άτομο από το εξωτερικό.
 
Ο κ. Σολωμονίδης αναφέρει ότι υποβλήθηκαν δύο ενστάσεις οι οποίες θα εξετασθούν σύμφωνα με τα άρθρα του Καταστατικού του κόμματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση