ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αχιλλέας Δημητριάδης: Σύγκλιση θέσεων για την ανάγκη αλλαγής διακυβέρνησης με το ΔΗΚΟ

Ο κ. Δημητριάδης, υπογράμμισε την κατηγορηματική θέση του ότι ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τη διχοτόμηση και τα δύο κράτη

ΚΥΠΕ

Σύγκλιση θέσεων με την ηγεσία του ΔΗΚΟ για την ανάγκη απαλλαγής του τόπου από τα αδιέξοδα που έφερε η 10ετής διακυβέρνηση Αναστασιάδη και κοινή αγωνία με την ηγεσία του κόμματος για το Κυπριακό δαπίστωσε ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης κατά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον Πρόεδρο και κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο και το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΚΟ, αναφέρει σε δελτίο Τύπου το επιτελείο του κ. Δημητριάδη.

Όπως προστίθεται στο δελτίο Τύπου ο κ. Δημητριάδης "υπογράμμισε την ευθύνη των στελεχών της απερχόμενης κυβέρνησης, τόσο σε σχέση με την κατάσταση στο Κυπριακό που βρίσκεται στα πρόθυρα της διχοτόμησης, όσο και την εκτεταμένη διαφθορά και τον διασυρμό της Κύπρου με τα χρυσά διαβατήρια".

Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό ο κ. Δημητριάδης κατέθεσε την εισήγησή του για αξιοποίηση δύο κλειδιών που οδηγούν στο σπάσιμο του αδιεξόδου, το ενεργειακό και την ευρωτουρκική σχέση, διατυπώνοντας τη θέση ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ανάκτηση της αξιοπιστίας μας και η σύμπλευση με τα ευρωπαϊκά συμφέροντα, συνεχίζει το επιτελειο του υποψηφίου Προέδρου.

Συμπληρώνει ότι ο κ. Δημητριάδης, υπογράμμισε την κατηγορηματική θέση του ότι ποτέ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τη διχοτόμηση και τα δύο κράτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X