ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι απαντά στην καταγγελία Ατταλίδου ο Θεμιστοκλέους

Διαβάστε την ανάρτησή του

24news team

Με προσωπική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους απαντά στην καταγγελία της κας Ατταλίδου, αναφέροντας μεταξύ άλλων, «εγώ, απλά σήμερα σήκωσα το γάντι που πέταξε η ίδια η κυρία Ατταλίδου και χρησιμοποίησα την δική της ατάκα με ειρωνικό τρόπο για να καυτηριάσω την ανάρτησή της για τους τάχα πολλούς αιώνες καταπίεσης και δήθεν βασανιστηρίων των ΛΟΑΤΚΙ».

Αυτούσια η ανάρτηση

«ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ

Την φράση "ΕΛΑΒΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΑΥΡΟΥΣ", ΔΕΝ είμαι εγώ που την έβαλα στην πολιτική ζωή, αλλά η κυρία Ατταλίδου από ΜΟΝΗ της και χωρίς να την πιέσει κανένας, για να εμφανιστεί ενώπιον της κοινής γνώμης ότι τάχα για τις πολιτικές απόψεις της, δέχεται απειλές.

Απόδειξη και μάλιστα τρανή, για τους ψευδείς ισχυρισμούς της είναι ότι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν πήγε στην Αστυνομία για να καταγγείλει τις απειλές εναντίον της, αυτή απάντησε ότι "δεν εμπιστεύεται το κράτος δικαίου της Κυπριακής Δημοκρατίας".

Εγώ, απλά σήμερα σήκωσα το γάντι που πέταξε η ίδια η κυρία Ατταλίδου και χρησιμοποίησα την δική της ατάκα με ειρωνικό τρόπο για να καυτηριάσω την ανάρτησή της για τους τάχα πολλούς αιώνες καταπίεσης και δήθεν βασανιστηρίων των ΛΟΑΤΚΙ κι ότι από σήμερα, μετά την ψεσινή ψήφιση του σχετικού νόμου, ότι επιτέλους τελείωσαν και η καταπίεση και τα βασανιστήρια.

Κυρία Ατταλίδου, πολιτική δίωξη ΔΕΝ είναι να ισχυρίζεσαι και να χρησιμοποιείς ανέξοδες ατάκες για δήθεν απειλές.

Πολιτική δίωξη είναι να χρησιμοποιείς ατάκες άλλων που ανευθύνως ρίχνουν στην πολιτική ζωή και να ξεσηκώνεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και όλα τα ΜΜΕ και χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ να ενδιαφερθεί για την αλήθεια και την άποψη σου, να στρέφονται εναντίον σου, διότι σθεναρά μόνος σου κόντρα σε όλους υπερασπίζεσαι τις απόψεις σου.

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ:

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X