ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απαντά στο... τρολάρισμα Νικόλα ο ΔΗΣΥ

«Ο πάντα βιαστικός να κατακρίνει κ. Νικόλας Παπαδόπουλος...»

Στο τρολάρισμα του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου με αφορμή την πρόταση του Προέδρου του ΔΗΣΥ και υποψήφιου για την Προεδρία, Αβέρωφ Νεοφύτου για το οικογενειακό εισόδημα απαντά ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Ο πάντα βιαστικός να κατακρίνει κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, βιάστηκε και χτες να κατακρίνει την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για τη φορολόγηση του οικογενειακού εισοδήματος».

Η ανακοίνωση ΔΗΣΥ

Ο πάντα βιαστικός να κατακρίνει κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, βιάστηκε και χτες να κατακρίνει την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για τη φορολόγηση του οικογενειακού εισοδήματος.

Μια πρόταση που καλώς ή κακώς δεν αφορά τον Νικόλα Παπαδόπουλο αλλά αφορά τη μεσαία τάξη, που θα δει μεγάλη εξοικονόμηση στον οικογενειακό της προϋπολογισμό. Μια ριζοσπαστική πρόταση για να στηρίξουμε έμπρακτα εκείνους που όλοι λέμε πως είναι και είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Θέλουμε την κάθε κυπριακή οικογένεια να είναι αξιοπρεπέστατη και ξέρουμε πώς να το πετύχουμε. Είμαστε λοιπόν βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας της μεσαίας τάξης δεν έχουν την ίδια άποψη με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X