ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: Ζητά σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου σε τακτική βάση

Όπως εξίσου σημαντικό, ανέφερε, είναι η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα, μέσα από τις επαφές της, να αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα

ΚΥΠΕ

Την ανάγκη για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου σε τακτική βάση, υπογράμμισε σε δηλώσεις της για το Κυπριακό, η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

«Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λάβει σοβαρά υπόψη τον συμβουλευτικό και ιδιαίτερο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει το Εθνικό Συμβούλιο για να υπάρχει κοινή γραμμή σε αυτή την πολύ σημαντική χρονική συγκυρία για το κυπριακό πρόβλημα.Ο αγώνας για επίλυση του κυπριακού, μας αφορά όλους», είπε, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Βρισκόμαστε πραγματικά σε μία κομβική στιγμή στο κυπριακό, τόνισε, όπου οι σωστοί χειρισμοί για τη διαμόρφωση στρατηγικής σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο επιβάλλουν τον πλήρη συντονισμό όλων των πολιτικών δυνάμεων, είπε η κ. Δημητρίου.

Όπως εξίσου σημαντικό, ανέφερε, είναι η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα, μέσα από τις επαφές της, να αποκομίσει μια ολοκληρωμένη εικόνα, για το πώς έχουν τα πράγματα.

«Το κλειδί για να επιτύχουμε τη συλλογικότητα που χρειάζεται, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία, προς άρση του αδιεξόδου και επανεκκίνηση των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, βρίσκεται στην άμεση και ενδελεχή ενημέρωση για τα διαμειφθέντα, όλων των πολιτικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση