ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αννίτα: «Αλλάζουμε σελίδα»

«Ήταν και σήμερα ένα πραγματικό συλλαλητήριο ενότητας και συστράτευσης»

ΚΥΠΕ

Σήμερα είναι μια γιορτή για τον ΔΗΣΥ, πραγματοποιήθηκε μια άψογη εκλογική διαδικασία, δήλωσε το Σάββατο το βράδυ η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου ευχαριστωντας από καρδιάς τα χιλιάδες άτομα που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές και τους εθελοντές και τις επαριακές γραμματείες που εργάστηκαν με ζήλο. Σημείωσε πως "με ευθύνη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά, γυρίζουμε σελίδα, για έναν ενωμένο, ισχυρό ΔΗΣΥ".

«Ήταν και σήμερα ένα πραγματικό συλλαλητήριο ενότητας και συστράτευσης. Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι για ένα κόμμα ανοικτό, εξωστρεφές, πρωταγωνιστή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου», είπε η κ. Δημητρίου.

Στις δηλώσεις της στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η κ. Δημητρίου συνεχάρη τον νέο Αναπληρωτή Πρόεδρο και τους τρεις νέους Αντιπροέδρους που εξελέγησαν και όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκλογική μάχη. «Κανείς και καμία δεν περισσεύει και όλες κι όλοι μπορούν να αξιοποιηθούν και μπορούν να προσφέρουν για να ισχυροποιήσουμε ακόμη περισσότερο την περήφανη μας παράταξη», ανέφερε.

Μαζί θα πραγματώσουμε τους στόχους μας, είπε, «έχουμε πλάνο, έχουμε όραμα και για τον ΔΗΣΥ και για την Κύπρο μας πρώτα και πάνω απ’ όλα».

Ευχαρίστησε τον απερχόμενο Αναπληρωτή Πρόεδρο, Χάρη Γεωργιάδη, ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, για όσα πρόσφερε και εξέφρασε βεβαιότητα ότι θα εξακολουθήσει να προσφέρει.

Ευχαρίστησε επίσης τον Γιώργο Γεωργίου που διετέλεσε Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ για την βοήθεια. Αυτός είναι, είπε, ο ΔΗΣΥ.

Με ευθύνη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα προχωράμε μπροστά, γυρίζουμε σελίδα, για έναν ενωμένο, ισχυρό ΔΗΣΥ, κατέληξε η κ. Δημητρίου καταχειρουκροτούμενη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X