ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το «γκρέμισε» ο Φαίδωνας! Ανέβηκε σε μπουλντόζα και κατεδάφισε περίπτερο

Άρχισαν εργασίες βελτίωσης οδών στην Πάφο

Άρχισαν οι εργασίες στην οδό Φελάχογλου, τον δρόμο που χωρίζει το εμπορικό κέντρο της Πάφου με την τουρκοκυπριακή συνοικία της πόλης. Η τοπική αρχή Πάφου στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος προχωρεί στη βελτίωση των οδών Φελάχογλου, των γύρω οδών και των δύο παρακείμενων χώρων στάθμευσης, συνολικής δαπάνης 1,25 εκ. ευρώ. Άλλες διακόσιες χιλιάδες ευρώ θα κοστίσει η αποκατάσταση και ο εξωραϊσμός των προσόψεων των κτηρίων.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανέβηκε το πρωί σε εκσκαφέα και κατεδάφισε περίπτερο που βρισκόταν στον παλιό χώρο στάθμευσης σηματοδοτώντας την έναρξη των εργασιών. Ο Φαίδωνας Φαίδωνος δήλωσε ότι με το έργο αυτό στην ουσία ενώνεται το εμπορικό κέντρο με την τουρκοκυπριακή συνοικία του Μούταλου και είναι ένα έργο που εκτείνεται σε συνολική επιφάνεια 15 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Είπε ακόμη το έργο θα συμβάλει στην αύξηση της κίνησης του εμπορικού κέντρου. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εντός 36 εβδομάδων.


Ο ίδιος μάλιστα σε χθεσινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έγραψε «Η εργασία συνεχίζεται 21:16 μμ μέχρι αύριο απόγευμα ακόμη μια δουλειά θα έχει τελειώσει! Η Πάφος αλλάζει!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση