ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Υπό την ηγεσία της ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ισχυρός»

Αναστασιάδης για νίκη Αννίτας

24news team

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, συνεχάρη την Αννίτα Δημητρίου για την νίκης στις εκλογές για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού. 

«Συγχαρητήρια στην Αννίτα Δημητρίου για την ανάδειξη της ως 5η Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία της ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ισχυρός, πρωτίστως προς όφελος της πατρίδας μας», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα του κου. Αναστασιάδη. 
 
Αυτούσια η ανάρτηση
 
«Συγχαρητήρια στην Αννίτα Δημητρίου για την ανάδειξη της ως 5η Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είμαι βέβαιος ότι υπό την ηγεσία της ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ισχυρός, πρωτίστως προς όφελος της πατρίδας μας.
Συγχαρητήρια και στον Δημήτρη Δημητρίου για το ρόλο που διαδραμάτισε στην προσπάθεια ανανέωσης της παράταξης μας, αλλά και για το ήθος που επέδειξε κατά τη διάρκεια του προεκλογικού.
Είμαστε περήφανοι για τα μέλη του ΔΗΣΥ που απέδειξαν με τη μαζική συμμετοχή τους πως ο Δημοκρατικός Συναγερμός παραμένει ενωμένος και ισχυρός, έτοιμος να συνεχίσει να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας».

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X