ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Άλλη μία καλή περίοδος του Φούλη…»

«Ήταν να αποφασίσει ο παππούς ο Κληρίδης...»

24news team

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου φιλοξενήθηκε από τον youtuber και tiktoker, Φειδία Παναγιώτου, σε μια διαφορετική προεκλογική συζήτηση.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στην περίοδο που διετέλεσε Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων επί κυβέρνησης Γλαύκου Κληρίδη: «Το 1999 μου τηλεφώνησε ο Παντελής Κούρος ότι με ήθελε για να με ορκίσει υπουργό ο Κληρίδης και τον ρώτησα τι υπουργείο» σύμφωνα με τον ίδιο η απάντηση που πήρε ήταν, «θα σε διορίσει ρωτάς και τι υπουργείο».

«Ήταν να αποφασίσει ο παππούς ο Κληρίδης αν θα με βάλει εμένα στο Υπουργείο Άμυνας ή αυτό των Συγκοινωνιών», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας, «τελικά αποφάσισε να βάλει τον Σωκράτη Χάσικο στο Υπουργείο Άμυνας και εμένα στο Υπουργείο Συγκοινωνιών».

Αναφερόμενος στην θητεία του ο κος. Νεοφύτου είπε χαρακτηριστικά: «Άλλη μία καλή περίοδος του Φούλη…», με τον Φειδία να τον ρωτά: «Του Φούλη, εννοείς εσένα;», με τους δύο να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X