ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ: «Η Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη»

«Καταπέλτης» το κόμμα της Αριστεράς στην ανακοίνωση

Ανακοίνωση τύπου εξέδωσε το ΑΚΕΛ αναφορικά με την ακρίβεια σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης.

Σύμφωνα με το αντιπολιτευόμενο κόμμα, το κράτος οφείλει να παρέμβει καθώς οι ώρες είναι κρίσιμες και να επωμιστεί μέρος του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης.

«Καταπέλτης» ωστόσο η Αριστερά απέναντι στην Κυβέρνηση του ΔΗΣΥ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «Έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη και επιλέγει προκλητικά την απάθεια».

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Την ώρα που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη – Συναγερμού παρακολουθεί αμήχανα τις εξελίξεις μια ολόκληρη κοινωνία δοκιμάζεται από την ακρίβεια σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης όπως τα καύσιμα, τα τρόφιμα και το ηλεκτρικό ρεύμα.

Οι ώρες είναι κρίσιμες και απαιτούν άμεσα παρέμβαση από το κράτος. Είναι τόσο κρίσιμες που ακόμα και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει καλέσει τα κράτη μέλη να αναλάβουν μέτρα για να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κόστους ενέργειας και θέρμανσης.

Έχουμε τη θέση ότι το Κράτος θα πρέπει να επωμιστεί μέρους του αυξανόμενου κόστους διαβίωσης, με προτεραιότητα τα νοικοκυριά που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη.

Δυστυχώς η Κυβέρνηση Αναστασιάδη-Συναγερμού περί άλλα τυρβάζει. Έχει αφήσει την κοινωνία απροστάτευτη και επιλέγει προκλητικά την απάθεια.

Για το ΑΚΕΛ το θέμα δεν είναι ούτε παροδικό ούτε λήξαν. Για αυτό και θα αναλάβουμε ξανά πρωτοβουλία για εμπλουτισμό των προτάσεων και εισηγήσεων που έχουμε ήδη αποστείλει, με στόχο να στηρίξουμε την κοινωνία απέναντι στο αυξανόμενο κύμα ακρίβειας.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X