ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ για Κωμοδρόμου: «Ο Χριστοδουλίδης θα ξεπεράσει τον δάσκαλό του, Ν. Αναστασιάδη»

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ανακοινώσεις

Ούτε υψηλό πήχη πολιτικού ήθους, ούτε αίσθημα ευθύνης φανερώνει το γεγονός ότι οι κ. Χριστοδουλίδης και Λετυμπιώτης κρύβονται πίσω από την κυρία Δ. Κωμοδρόμου και την παραίτησή της, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ούτε υψηλό πήχη πολιτικού ήθους, ούτε αίσθημα ευθύνης φανερώνει το γεγονός ότι οι κ. Χριστοδουλίδης και Λετυμπιώτης κρύβονται πίσω από την κυρία Δ. Κωμοδρόμου και την παραίτησή της.

Είναι προφανές ότι κάποιοι αποφάσιζαν και ενέκριναν υπερωρίες στην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο για την παρουσία της σε κοκτέιλ, κηδείες, μνημόσυνα και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις. Συνεπώς, το θέμα δεν περιορίζεται στην συγκεκριμένη αξιωματούχο και η κοινωνία αναμένει απαντήσεις. Υπενθυμίζουμε μάλιστα ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε αποκαλυφθεί αν το ΑΚΕΛ δεν αντιδρούσε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής στο αίτημα της Προεδρίας να καταβληθεί το κονδύλι.

Εξευτελίζουν τους θεσμούς. Προκαλούν την κοινωνία. Μοιράζουν δημόσιο χρήμα σε εκλεκτούς και ημετέρους, την ώρα που η κοινωνία ασφυκτιεί. Και από πάνω, κρύβονται από τις ευθύνες τους και τον ίδιο τον λαό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με αυτές τις πρακτικές, ο κ. Χριστοδουλίδης θα ξεπεράσει τον δάσκαλό του, Νίκο Αναστασιάδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση