ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ για Κωμοδρόμου: «Ο Πρόεδρος δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται»

Το κόμμα κάνει λόγο για προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών, «αφού ο ΚΕ προσπαθεί να διαψεύσει το έντυπο που ο ίδιος επανειλημμένα υπέγραφε»

ΚΥΠΕ

Απαντήσεις και ανάληψη ευθύνης για το σκάνδαλο των υπερωριών της αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου, Δόξας Κωμοδρόμου, ζητά μέσω νέας ανακοίνωσής του το ΑΚΕΛ. Το κόμμα κάνει λόγο για προσβολή της νοημοσύνης των πολιτών, «αφού ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπαθεί να διαψεύσει το έντυπο που ο ίδιος επανειλημμένα υπέγραφε».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Το σκάνδαλο με τις υπερωρίες της Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου αποδεικνύει πού έθεσε τον πήχη της ηθικής και της χρηστής διοίκησης ο κ. Χριστοδουλίδης και τα κόμματα της συγκυβέρνησης.

Δεν φτάνει που έγραφαν υπερωρίες για την παρουσία κυβερνητικής αξιωματούχου σε κηδείες, μνημόσυνα και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, προσβάλλουν από πάνω τη νοημοσύνη των πολιτών αφού ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος προσπαθεί να διαψεύσει το έντυπο που ο ίδιος επανειλημμένα υπέγραφε.

Όλα τούτα συμβαίνουν την ίδια ώρα που η ακρίβεια σαρώνει αλλά η κυβέρνηση δεν βρίσκει ούτε ένα ευρώ για στήριξη της κοινωνίας

Ο Πρόεδρος δεν μπορεί να συνεχίσει να κρύβεται. Το ΑΚΕΛ ζητά απαντήσεις και ανάληψη ευθύνης για το σκάνδαλο των υπερωριών

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση