ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΚΕΛ για Γιαννάκη: «Διορίστηκε με μοναδικό προσόν ότι ήταν στέλεχος του ΔΗΣΥ»

Απάντηση ΑΚΕΛ για σκάνδαλο Γιαννάκη

Απάντηση στον Βίκτωρα Παπαδόπουλο σχετικά με τον διορισμό Γιαννάκη έδωσε μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε το ΑΚΕΛ. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Με τη δήλωση του ο κ. Βίκτωρας Παπαδόπουλος κάνει μια φιλότιμη προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σε ότι αφορά το σκάνδαλο διορισμού του κ. Γιαννάκη.

Όμως τα γεγονότα είναι εξόφθαλμα.

Ο κ. Γιαννάκη διορίστηκε στη θέση του Επιτρόπου Εθελοντισμού με μοναδικό προσόν του το γεγονός ότι είναι ένα σημαντικό στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Ο ΔΗΣΥ, ο οποίος σήμερα που βγήκε η αλήθεια στο φως προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον κ. Γιαννάκη, υπερασπιζόταν με νύχια και με δόντια τον διορισμό και τα ωφελήματα του κ. Γιαννάκη κάθε φορά που το ΑΚΕΛ έκανε καταγγελίες για το θέμα στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή.

Το σκάνδαλο αυτό αποδεικνύει ξανά πως αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ τους θεσμούς. Τους υποσκάπτει και τους ευτελίζει προκειμένου να εξυπηρετήσει ημέτερους, να εξοφλήσει προεκλογική στήριξη. Την ώρα που οι κυβερνώντες και ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου έλεγαν στους νοσηλευτές ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να πληρώνονται, πήγαιναν στη Βουλή και υπερασπίζονταν μέχρις εσχάτων τα παχυλά επιδόματα και τον μεγάλο μισθό του δικού τους παιδιού. Την ώρα που υποβίβαζε χιλιάδες εκπαιδευτικούς από μισθωτούς σε αυτοεργοδοτούμενους, σε θεσμούς όπως αυτός του Επιτρόπου Εθελοντισμού βολευόταν με ψηλά εισοδήματα το δικό τους παιδί ενώ το Υπουργικό τους Συμβούλιο φρόντιζε να παραχωρεί χρυσά διαβατήρια για να πλουτίζουν τα δικηγορικά τους γραφεία.

Και σε αυτό το θέμα η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και υποτιμώντας τη νοημοσύνη του κόσμου, ρίχνει τις ευθύνες στους προ-προηγούμενους. Αποδεικνύοντας ξανά ότι η κοινωνία δεν μπορεί να την εμπιστευτεί.

Ο τόπος χρειάζεται επιτέλους αλλαγή και την αλλαγή μόνο ένα δυνατό ΑΚΕΛ μπορεί να τη φέρει. Γι’ αυτό την Κυριακή καλούμε τον κόσμο να μην απέχει, να ψηφίσει, να στηρίξει το ΑΚΕΛ για να στείλει το μήνυμα ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση των χρυσών διαβατηρίων και των πλαστών απολυτήριων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X