ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΚΕΛ για επεισόδια στο «Ελευθερία» - Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική

«Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του κόμματος

Ανακοινώσεις

«Ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα», αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο Πρόεδρος δήλωσε σήμερα ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν οι χούλιγκαν, θα απαγορεύσει την παρουσία όλων των θεατών σε όλους τους αθλητικούς αγώνες. Η λογική του Προέδρου είναι εξαιρετικά προβληματική. Στέλνει το μήνυμα ότι το κράτος παραδέχεται ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Την αποτυχία της αστυνομίας, των αρμοδίων αρχών και της αθλητικής νομοθεσίας δεν μπορεί να την φορτωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων που ούτε εμπλέκονται ούτε ανέχονται τα βίαια έκτροπα.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη να δράσει και να λύσει το πρόβλημα συνολικά αλλά και να εντοπίζει τους δράστες και να τους οδηγεί στη Δικαιοσύνη. Όχι να επιβάλλει συλλογική τιμωρία όλων των φιλάθλων του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση