ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άγριος καβγάς on air: Γεάδης vs Νατάσα - Τον κατήγγειλε στην Αστυνομία (vid)

Κατάθεση για απειλή κατά της σωματικής της ακεραιότητας δίνει η υποψήφια ευρωβουλευτής τη ΕΔΕΚ

Στο αρχηγείο της αστυνομίας μετέβη το μεσημέρι η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ Νατάσα Ιωάννου καταγγέλλοντας τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΕΛΑΜ Γεάδη Γεάδη για απειλή κατά της σωματικής της ακεραιότητας.

Όλα ξεκίνησαν στη σφοδρή αντιπαράθεση που προκλήθηκε μεταξύ των δύο υποψηφίων στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΙΓΜΑ. Η Νατάσα Ιωάννου έθεσε θέμα για τη δράση του ΕΛΑΜ θέτοντας ζήτημα για τη σχέση του κόμματος της Ακροδεξιάς με τη Χρυσή Αυγή, για το νεοναζιστικό κόμμα αλλά και για τη σχέση με τον υπόκοσμο.


Στην αντεπίθεση το ΕΛΑΜ τα «χώνει» σε ΕΔΕΚ και Νατάσα Ιωάννου


Το ζήτημα είναι πως επεισόδια προκλήθηκαν και με το πέρας της εκπομπής, με τους δύο να διαπληκτίζονται. Σύμφωνα με την ΕΔΕΚ, ο Γεάδης Γεάδης έτρεμε απειλώντας την πως «θα φάει πέτρα στο κεφάλι».

Η υποψήφια της ΕΔΕΚ μετέβη στο αρχηγείο να καταγγείλει την υπόθεση, ενώ η ΕΔΕΚ προέβη σε ανακοίνωση καταγγελίας της όλης υπόθεσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Το Κ.Σ. ΕΔΕΚ καταδικάζει την φραστική επίθεση και απειλή κατά της σωματικής ακεραιότητας της υποψήφιας ευρωβουλευτού Νατάσας Ιωάννου, από τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ακροδεξιού κόμματος ΕΛΑΜ, κ. Γεάδη Γεάδη.

Η αδυναμία του κ. Γεάδη να απαντήσει κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Σίγμα για τις θέσεις του κόμματός του απέναντι στη Χούντα και για τις κατηγορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ότι στελέχη του ΕΛΑΜ φέρονται ως ύποπτοι σε έκνομες δραστηριότητες (κατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, παροχή «προστασίας» έναντι αμοιβής), έθεσε τον κ. Γεάδη εκτός εαυτού.

Γι’ αυτό καλούμε τους πολίτες οι οποίοι εμφορούνται από δημοκρατικά και αντιρατσιστικά αισθήματα να καταδικάσουν έμπρακτα τέτοιου είδους ενέργειες και συμπεριφορές.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Μεσημέρι και Κάτι

Πηγή: kathimerini.com.cy

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X