ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αβέρωφ Νεοφύτου - Ξανά υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΣΥ

Δείτε το βίντεο

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των Προεδρικών εκλογών, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Ένα κόμμα με αρχές και αξίες και με ανθρώπους που παραμένουν δίπλα από τον ΔΗΣΥ σε αυτά που πιστέψανε την ενωμένη Κύπρο την δυνατή οικονομία για να έχουμε αξιοπρεπείς πολίτες» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Όπως είπε, το αποτέλεσμα είναι απολύτως είναι σεβαστό, «έχω ήδη συγχαρεί τους ανθυποψηφίους μου για την επιτυχία τους να περάσουν στον β γύρο».

«Δώσαμε» όπως είπε «ένα σκληρό αγώνα στις πλέον αντίξοες συνθήκες φέραμε ένα αποτέλεσμα πολύ κοντά στο ποσοστό του κόμματος στις βουλευτικές εκλογές», προσθέτοντας, «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με εμπιστεύτηκαν στάθηκαν στις αρχές τους και πορεύθηκαν μαζί μας παρά την προσπάθεια της διάσπασης. Και δεν ευχαριστώ μόνο τους Συναγερμικούς αλλά και όσους συστρατεύθηκαν. Πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι γιατί παρέμεινε προσηλωμένοι και υπερασπίστηκαν αξίες που αργά ή γρήγορα. η απόφαση για την επόμενη μέρα είναι συλλογική με ισχυρότατες θεσμικές διαδικασίες τα όργανά του θα αξιολογήσουν το αποτέλεσμα και την περαιτέρω στάση μας».

Ο κος. Αβέρωφ ανάμεσα σε άλλα είπε: «ένα το σίγουρο ένα το βέβαιο ο ΔΗΣΥ θα παραμείνει ενωμένος και δυνατός, πρωταγωνιστής. Πρωταγωνιστής δεσμευμένος σε αυτή την υψηλή αποστολή μπροστά σε όσα έχετε κάνει όχι μόνο στους τελευταίους μήνες αλλά και όσα κληροδότησε ο Κληρίδης με τις αρχές τις αξίες και τα πιστεύω. Φάρος για τον ΔΗΣΥ οι αρχές του για εθνική δικαίωση, δυνατή οικονομία και αξιοπρεπείς πολίτες».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X