ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χείμαρρος ο Θεοπέμπτου: Το παρασκήνιο για την ανάδειξη ΠτΒ (Vid)

Πως ναυάγησε η συμφωνία λίγο πριν την Ολομέλεια

24news team

Για το παρασκήνιο και την συμφωνία που ναυάγησε, λίγο πριν την Ολομέλεια της Βουλής, μίλησε ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασίας Πολιτών, κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου. Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Προκλήσεις», του Αντρέα Κημμήτρη, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΡΙΚ», ο πρόεδρος του κινήματος τοποθετήθηκε για όλα όσα «παίχθηκαν» πριν την ψηφοφορία.

Συγκεκριμένα δήλωσε, «Είχαμε διαβουλεύσεις για δύο μέρες περίπου. Ετοιμάσαμε και το κείμενο το οποίο θα διαβάζονταν και στην ολομέλεια. Είχαμε εξασφαλίσει και την συναίνεση όλων».

Σε ερώτηση για το πώς και πότε ναυάγησε η συμφωνία, απάντησε: «Εγώ το έμαθα, ότι είχαμε αλλαγές, όταν πήγαμε στη Βουλή, το απόγευμα, λίγο πριν τις 4:00. Εκεί έμαθα ότι είχαμε την ακύρωση της συμφωνίας».

Ο δημοσιογράφος απορημένος με τις διαβουλεύσεις, έθεσε το ερώτημα, «ετοιμάσατε και κείμενο, το κείμενο το ετοιμάσατε από κοινού;», επίσης αναρωτήθηκε, «εσείς τι ξέρατε για την ΕΔΕΚ, ότι συμφωνεί η όχι;».

Φανερά απογοητευμένος, ο κ. Θεοπέμπτου δήλωσε, «Ήξερα ότι ήταν μέρος της συμφωνίας, εγώ αντιλήφθηκα ότι ήταν μέρος της συμφωνίας. Ήταν έκπληξη για μένα ότι έγινε αυτό», τόνισε με αφορμή το ναυάγιο της συμφωνίας.

Τέλος, ο Πρόεδρος των Οικολόγων, απεύθυνε κάλεσμα να συνεργαστούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, με στόχο το 2023, να βρεθεί ο κοινός υποψήφιος ευρείας αποδοχής.

Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση