ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΔΗΣΥ για κρατική αξιωματούχο: Υποχρέωσή μας να τηρούμε την ισονομία απαρέγκλιτα

Το κόμμα καλεί τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατό

Ανακοινώσεις

Σοβαρή ανησυχία εκφράζει ο ΔΗΣΥ αναφορικά με τις πληροφορίες για κρατικό αξιωματούχο, που φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και αρνήθηκε τον νενομισμένο αστυνομικό έλεγχο, αλλά και τις καταγγελίες για συγγενικό πρόσωπο μέλους της ΑΑΔΙΠΑ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες. Σε ανακοίνωσή του το κόμμα τονίζει ότι η στάση του απέναντι στις αρχές της ισονομίας και της ισότητας όλων των πολιτών είναι αμετακίνητη και αδιαπραγμάτευτη και καλεί τις αρμόδιες Αρχές να διερευνήσουν ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους των περιστατικών.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Οι πρόσφατες δημοσιεύσεις που αφορούν πληροφορίες ή ισχυρισμό για κρατικό αξιωματούχο, που φέρεται να οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης και αρνήθηκε τον νενομισμένο αστυνομικό έλεγχο, καθώς και οι καταγγελίες αναφορικά με συγγενικό πρόσωπο μέλους της ΑΑΔΙΠΑ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικές δραστηριότητες, προκαλούν σοβαρή ανησυχία.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός, η στάση μας απέναντι στις αρχές της ισονομίας και της ισότητας όλων των πολιτών είναι αμετακίνητη και αδιαπραγμάτευτη.

Καλούμε τις αρμόδιες Αρχές να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να διερευνήσουν ενδελεχώς όλες τις παραμέτρους των περιστατικών, ώστε να διαλευκανθούν οι καταγγελίες που έχουν γίνει δημοσίως το συντομότερο δυνατό, πάντοτε λαμβάνοντας υπόψη το τεκμήριο της αθωότητας.

Η ισονομία αποτελεί θεμελιώδη αρχή του κράτους δικαίου και είναι υποχρέωση μας να την τηρούμε απαρέγκλιτα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση