ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δημοσκόπηση Καθημερινής: «Σφαγή» για την δεύτερη θέση

Εξακολουθεί να είναι πρώτος ο Νίκος Χριστοδουλίδης

24news team

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται η μάχη για την δεύτερη θέση αφού η δημοσκόπηση που διενήργησε για λογαριασμό της «Καθημερινής» η Symmetron Market Research καταδεικνύει πως οι δύο μονομάχοι, Αβέρωφ Νεοφύτου και Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι πλέον στην ίδια αφετηρία λαμβάνοντας ποσοστό ύψους 18%. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζεται πρώτος με διαφορά, λαμβάνοντας ποσοστό ύψους 32%.

 

Made withVisme

Όσον αφορά τη δημοφιλία των υποψηφίων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Καθημερινή», «Ο Χριστοδουλίδης είναι ο δημοφιλέστερος υποψήφιος. Η πλειοψηφία 54%, έχει θετική άποψη για τον Χριστοδουλίδη και 36% αρνητική. Η δημοφιλία του στον ΔΗΣΥ ανέρχεται στο 56% ενώ στο ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ ξεπερνά το 80%. Η δημοφιλία του Μαυρογιάννη αυξήθηκε σε 41% σε σύγκριση με 33% τον Οκτώβριο. Λαμβάνει 78% θετικές κρίσεις από το ΑΚΕΛ και περίπου 40% στα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Οικολόγους.

Η δημοφιλία του Νεοφύτου κυμαίνεται στο 29%, τρεις μονάδες πιο πάνω από τον Οκτώβριο. Κερδίζει 61% στον ΔΗΣΥ, αλλά δεν λαμβάνει σημαντικά ποσοστά από άλλους χώρους. Από τους υπόλοιπους υποψήφιους ξεχωρίζει ο Δημητριάδης με δημοτικότητα 30%».

Δείτε στην «Καθημερινή» ολόκληρη την δημοσκόπηση

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση