ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτόν στηρίζει το ΑΚΕΛ για την Δημαρχία Πάφου

«Διαθέτει το όραμα για πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη στην πόλη μας»

Ανακοινώσεις

Την στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Εύρου Λοϊζίδη για τη Δημαρχία του Δήμου Πάφου, ανακοίνωσε η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ Πάφου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «έχουμε την πεποίθηση ότι ο Εύρος Λοιζϊδης διαθέτει τόσο τη γνώση όσο και την εμπειρία που απαιτείται για τη θέση του Δημάρχου Πάφου. Διαθέτει επίσης το όραμα για πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη στην πόλη μας».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Eχουμε την πεποίθηση ότι ο Εύρος Λοιζϊδης διαθέτει τόσο τη γνώση όσο και την εμπειρία που απαιτείται για τη θέση του Δημάρχου Πάφου. Διαθέτει επίσης το όραμα για πραγματική πρόοδο και ανάπτυξη στην πόλη μας. Όραμα το οποίο συμμεριζόμαστε, για μια Πάφο πραγματικά δημοκρατική, ανθρώπινη, κοινωνικά ευαίσθητη, πράσινη και καθαρή μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ολίγων και προνομιούχων.

Για ένα Δήμο που θα έχει στο επίκεντρο του το Δημότη, τον εργαζόμενο στον Δήμο, τον μικρομεσαίο επιχειρηματία, τους ανθρώπους του πολιτισμού.

Ο Εύρος Λοιζϊδης αποτελεί παράδειγμα ενεργού πολίτη με ουσιαστική συμβολή στα κοινά της πόλης μας. Διετέλεσε για χρόνια δημοτικός σύμβουλος Πάφου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Πάφου. Εργάστηκε για σειρά ετών ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ενώ το 2010 ίδρυσε τη δική του εταιρεία Ηλεκτρολόγων Σύμβουλων Μηχανικών.

Ο Εύρος Λοιζϊδης θα κερδίσει το στοίχημα της αλλαγής στην Πάφο. Ως ΑΚΕΛ θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X