ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οδηγοί προσοχή - Έκλεισε δρόμος λόγω καθίζησης

Όλες οι πληροφορίες

Κλειστός για την τροχαία κίνηση είναι ο δρόμος Κελοκεδάρων – Τραχυπέδουλας, λόγω καθίζησης, που σημειώθηκε σε τμήμα του δρόμου. Η τροχαία κίνηση, διεξάγεται μέσω του δρόμου Σαλαμιούς.

Στις ορεινές περιοχές, όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος (Πλατρών – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Προδρόμου – Τροόδους) παραμένουν ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, οι δρόμοι εξακολουθούν να είναι ολισθηροί λόγω παγετού.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στα ορεινά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στα ορεινά, είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Φωτογραφία: Αρχείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Νέα: Τελευταία Ενημέρωση

X